DITT NYA JAG - REDAN I DAG

Hos oss får du din alldeles egen personliga tränare som följer dig steg på steg på resan mot att nå dina personliga mål med träning, kost och ett hälsosammare och mer levande liv. Men resan börjar redan idag om du tar din första kontakta med oss idag. Sedan får du även vår Näringsguide som också ger dig många värdefulla kostråd och som gör att du snabbt kan börja även att optimera även din kost.

BOKA DIN PERSONLIGA TRÄNARELÄS MER

BOKA ETT TRÄNINGSPASS OCH FÅ NÄSTA BOKNING UTAN KOSTNAD

Ta del av vårt specialerbjudande år 2022 fram till den 30 april som ger dig möjlighet att pröva på den träning som passar dig allra bäst.

TRÄNING MED EGEN PT

När du bokat din alldeles egen personliga tränare gör ni ett träningsprogram med träningsformer som passar dig allra bäst.

TRÄNINGSKALENDERN

Du och din personliga tränare skapar en träningskalender som passar för dig i ditt liv. Hur många dagar i veckan du kommer träna osv.

VÅR NÄRINGSGUIDE

Som kund hos oss får du ta del av vår stora Näringsguide. Den hjälper dig med att få en kosthållning som är rätt för dig och som ger dig förbättrad hälsa.

GRUPPTRÄNING

Hos oss kan du också välja att träna i grupp med våra instruktörer. Allt från yoga, spinning, box, running for life inomhus osv.

LÄR KÄNNA SARA –  ÄGAREN OCH ELDSJÄLEN BAKOM GYM SARA

Sara är ägare och med stort engagemang driver hon detta företag. Hon har mångårig erfarenhet och utbildad både i Sverige och utomlands är hon en certifierad instruktör och hon älskar att ha klasser i zumba, yoga och spinning.

”Det är aldrig för tidigt att börja träna eller för sent för att börja träna – för att bli ditt allra hälsosammaste jag”

Sebastian

Personlig Tränare

”En personlig tränare finns med dig hela vägen – så att du kan nå dina mål i den takt som passar dig allra bäst”

Sofia

Personlig Tränare

”Ett träningspass med din personliga tränare skall vara fyllt av glädje och en känsla av att du steg för steg närmar dig målbilden”

Marcus

Personlig Tränare

Din kropp kan bli starkare

Så fort du har beslutat dig för att träna via oss och fått hjälp med din träningskalender så är du igång. Det kan vara oerhört givande att se hur du stärker din kropp och allt eftersom blir du starkare.

Våra personliga tränare har mångårig erfarenhet

Många av våra personliga tränare har jobbat som instruktörer eller personliga tränare under många år. Med bred erfarenhet hjälper dom dig att nå dina mål !

Din unika träningskalender

När du kört din träningskalender en tid kommer den bli en helt ny del i ditt liv för att förbättra din hälsa. Du kommer märka att du får mer energi och kommer orka så mycket mer, bara efter några veckor.

Kosten påverkar hela dig

Att äta rätt och träna rätt ger dig bäst förutsättningar att lyckas med dina mål !

Kontakta oss

 Du är alltid välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

15 + 10 =